تَشتِکی:

نوعی پلو و همان دَم پخت، دم پختَک یا دَم پختَی است که بر خلاف چلو و یا پلوی معمولی آب آن را نمی کشند. چون این غذای سنّتی خوشمزه در ظرف تشت مانندی تهیه می‌شود (تا برنج به اصطلاح شل نشود و جای کافی برای دم کشیدن داشته باشد) به آن آش تشتکی می‌گویند. نام‌های دیگرآن در گویش بهبهانی یِکُووَه / یَه کُووَه /یَه کُووِهی (کوتاه شده‌ی آش یک آبه) است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up