شُل شُلو
این نان با خمیری کاملاً رقیق تهیه میشود و ممکن است دانههای انار یا پیاز به آن اضافه شود. مصرف آن گاهی به تنهایی به عنوان یک غذا روزانه صورت میگیرد
طرز تهیه شلشلو پیتزا شهر بهبهو
اول چونه همون خمیر نانوایی رو یک لیوان اب میریزیم روش میزاریم کنار
بعد پیاز و گوجه رو رنده میزنیم من تمام مواد رو با خمیر ادویه جات و رب گوجه و تخم مرغ رو ریختم تومیکسر ومیکس کردم نیم ساعت استراحت دادم بعد ماهیتابه رو گذاشتم داغ شد یه مقدار چرب می کنیم البته با روغن حیوانی خیلی خوشمزه تر شد بعد یه مقدار مواد رو با ملاقه میریزیم و با لیسک پهن می کنیم من چون دوست داشتم یه مقدار حالت خشکی داشته باشه تا جایی که می شد نازک کردم و میزاشتم خوب برشته بشه