حلوا برنجی (حلواي ترك ):

آرد برنج را در ظرفي تفت ميدهيم تا كمي رنگش تغيير كند. روغن و شكر را به آن اضافه ميكنيم و سه برابر مقدار برنج آب در ظرف ميريزيم (بر حسب تعداد ليوان) و آن را روي اجاق ميگذاريم تا ماده سفت شود و هل و گلاب را به آن اضافه ميكنيم و آن را دم ميكنيم. وقتي كه دم آمد آن را قالب میزنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up